Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Ankara Şube 29 Ekim’i “Çocuklar Ata Biniyor Yüzleri Gülüyor” Etkinliği İle Kutladı

Ankara Şube 29 Ekim’i “Çocuklar Ata Biniyor Yüzleri Gülüyor” Etkinliği İle Kutladı
30 Ekim 2021 16:39

Ankara Şube 29 Ekim’i “Çocuklar Ata Biniyor Yüzleri Gülüyor” Etkinliği İle Kutladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı 29 şehit ve gazi çocuğu ile birlikte Atlı Binicilik İhtisas Kulübü iş birliği ile kutladı.

Etkinliğe Ankara Şube Başkanı Abdullah Gazioğlu Şube yönetimi ve Atlı Binicilik İhtisas Kulüp Başkanı Mustafa Şahin ve yönetimi, Şehit yakınları ve Gazilerin çocukları katıldı.

Başkan Mustafa Şahin Yaptığı Konuşmada, Ata sporumuz olan atları bu güzel anlamlı günde Şehit yakınları ve gazilerin ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederken artık yeni bir iş birliği geliştirdiklerini bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini dile getirdi. Şehit yakınları ve Gaziler milletin bize bir emaneti olarak gördüklerini ifade ederek başta Şube Başkanlığı olmak üzere herkese teşekkür etti.

Şube Başkanı Abdullah Gazioğlu ise: Şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi yaptığımız projelerle çeşitli etkinliklerle bir araya getiriyoruz. Ama bugün ayrı bir önemi ayrı bir yeri var çünkü 29 Ekim Programını Atatürk’ün şu sözü ile yola çıkarak planladık. “Ey Yükselen Yeni Nesil! Gelecek Sizsiniz. Cumhuriyeti Biz Kurduk, Onu Yükseltecek ve Yaşatacak Sizsiniz” Biz de Ankara Şube olarak Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyeti ve bize emanet ettiği çocuklarla birlikte kutlamak için burada bir aradayız. Şehidimizin emanetlerinin gözlerindeki o sevinci Gazi çocuklarımızın yüzündeki bu tebessümü görmek her şeye değer. Mustafa başkanım ve yönetim kuruluna şehit yakınlarımıza ve Gazilerimize etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadıkları için yürekten teşekkür ediyorum.
Ayrıca Atlı Spor Kulübü Başkanı Şahap Gürsoy’a üyelerimize yapmış olduğu Bayraklı selamlamadan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.