Dolar 32,3627
Euro 34,9648
Altın 2.326,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Minikler Dünyayı Mamak’ta tanıyorlar

Minikler Dünyayı Mamak’ta tanıyorlar
1 Aralık 2021 10:43

Eğitim ve kültür alanında yapmış olduğu dev yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Mamak Belediyesi, minikleri eğitici etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Her ay bir ülkenin gelenek ve kültürlerinin tanıtıldığı Peyami Safa Anaokulu’nda minikler dünyayı keşfediyor. Ülkeleri öğrenen ve kültürlerini tanıyan miniklerin bu ay ki durağı Japonya oldu. Japonya’ya ait kültürel kostümleri ve yemeklerini tiyatral gösteri yaparak öğrenen minikler, ülkenin kültürünü yaşayarak tanıma imkânı buldular. “Mutlu bir Mamak, mutlu çocuklarla mümkün” diyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse,“Mamaklı çocuklara pırıl pırıl bir gelecek sağlamak için durmadan çalışıyoruz. Anaokullarımızda, aile merkezlerimizde yavrularımızı geleceğe güvenle hazırlıyoruz” dedi.

Eğlenerek Öğreniyorlar
Çocuklarımız eğlenerek öğrensin, bilgilensin geleceğe daha emin adımlarla yürüsün düşüncesi ile hareket ettiklerini vurgulayan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “İlçe genelinde bilimden sanata, eğitimden spora kadar birçok alanda hayata geçirdiğimiz projelerle çocuklarımızın gelişimine olanaklar sağlıyoruz. “Ağaç Yaşken Eğilir” atasözünden yola çıkarak anaokullarımızda minik yavrularımız yaptığı etkinliklerle eğlenerek öğrenme imkânı buluyorlar. Yavrularımız için attığımız her adım, ülkemizin geleceğine yön veren parlak nesiller yetişmesine destek olacak en sağlam adımlardır” dedi.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.